Yalova Üniversitesi    sosyalhizmet@yalova.edu.tr 0 226 815 6634

SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ 11. ÖĞRENCİ BİLİM ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ 11. ÖĞRENCİ BİLİM ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sosyal Hizmet lisans son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan bitirme ödevleri/tezlerine ait  poster ve sözlü bildirilerinin sunulduğu geleneksel hale gelen öğrenci bilim şenliğinin bu yıl on birincisi gerçekleştirildi.

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi GÜNGÖR, Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Bedrettin KESGİN, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza ABAY, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla şenlik programı başlatılmıştır.

Bilim şenliğinin açılışı Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner TATAR’ın “Sosyal Hizmetin Gayesi: İnsan” başlıklı konferansı ile başlamıştır. Ardından öğrencilerin hazırlamış oldukları posterlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirilmiştir. Sergi açılışı sonrasında iki gün süren etkinlikte toplamda 105 sözlü bildiri sunulmuştur.

Bildiri sunumlarının tamamlanmasının ardından Sosyal Hizmet Bölümü akademisyen ve öğrencilerince değerlendirme toplantısı yapılarak hatıra fotoğrafı çekimiyle şenliğin kapanışı gerçekleştirilmiştir.