MEZUNLARIMIZLA ONLİNE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sosyal Hizmet Bölümü mezunları ile 17 Şubat 2023 tarihinde “Nasılsınız?” temalı online toplantı gerçekleştirilmiştir. Mezunlarımızla her ne kadar çeşitli biçimlerde akademi-mezun ilişkisi devam ediyor ise de Üniversitemizin misyonu gereğince profesyonel ve sürdürülebilir olması önem arz etmektedir. Gerçekleştirilen buluşmada mezunlarımızla organik bağımızın devam etmesi, mesleki ve akademik paylaşımların yanı sıra sosyal ilişkilerin de güçlendirilmesi amaçlanmıştır.

Toplantının öncelikli gündemi 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden mezunlarımızın nasıl etkilendiği, çeşitli kurumlarda profesyonel meslek elemanı olarak görev yapan mezunlarımızın ilgili bölgelerde gerçekleştirmiş oldukları mesleki uygulamalar hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.  Mesleki ve akademik paylaşımların devamlılığı açısından “Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Mezunları” isimli bir whatsapp grubu oluşturulmasına ve toplantıların uygun görülen zamanlarda tekrar edilmesine karar verilmiştir.