Yalova Üniversitesi    sosyalhizmet@yalova.edu.tr 0 226 815 6634

ÖĞRENCİLERİMİZ 6 EKİM DÜNYA SEREBRAL PALSY FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE DESTEK VERDİLER

6 Ekim Dünya Serebral Palsy Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Spastik Engelliler Federasyonu ve Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği tarafından 06.09.2022 tarihinde farkındalık etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlik, Yalova Valisi Muammer EROL, Yalova İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Hasan SOYGUZEL, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif LAÇİN, Yalova Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Musa ŞAHİN ve Spastik Engelliler Federasyon Başkanı Murat ARSLANHAN’ın yeşil koridor açılış kurdelesini kesmesi ile başlamıştır. Farkındalık günü etkinliğine Yalova Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri de yoğun katılımla destek vermişlerdir. Spastik Engelliler Federasyon Başkanı Murat ARSLANHAN, Yalova Üniversitesi Rektörlüğü’nün, özellikle Sosyal Hizmet Bölümü öğrenci ve hocalarının her daim engellilerin yanında olduklarını görmekten mutlu olduklarını belirtmiştir.