BAĞIMLILIKTA SOSYAL HİZMET KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Öğrencilerimizin toplumsal farkındalığının artması ve mesleki becerilerin gelişmesi için bölümümüz tarafından 23 Mayıs 2024 Perşembe günü Yalova Üniversitesi MYO Konferans Salonunda “Bağımlılıkta Sosyal Hizmet” konulu bir konferans gerçekleştirildi. 2018 yılı mezunumuz olan ve Yalova İli Yeşilay YEDAM’da görev yapan Sosyal Çalışmacı Betül ŞENGÜL UYANMAZ’ın verdiği konferansa öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gösterildi. Konferansta YEDAM’ın bağımlılık çalışmalarında nasıl bir sosyal hizmet uygulaması gerçekleştirdiği, bağımlı bireyler, aileleri ve çevreleriyle nasıl çalışıldığı ve bir sosyal çalışmacının kendisini nasıl geliştireceği ve bağımlılık alanında çalışırken nelere dikkat etmesi gerektiği konuşmacımız tarafından detaylandırılmıştır. Öğrencilerimizin çok faydalandığı konferansın sonunda konuşmacımız Sosyal Çalışmacı Betül ŞENGÜL UYANMAZ’a teşekkür belgesi takdim edilmiştir.