GENÇLER VE İŞ DÜNYASI YALOVA ÜNİVERSİTESİNDE BULUŞTU

GENÇLER VE İŞ DÜNYASI BULUŞUYOR" adlı söyleşi 29 Mayıs 2024 Tarihinde saat 14.00 'da Yalova Üniversitesinde bulunan Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Programa Yalova İş Dünyasından önemli iş insanları katıldı.

METMA Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Metin SOYSAL

AKSA İnsan Kaynakları Müdürü Ensar ÖZDEMİR

Yalova Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu Üyesi Sefer KARAOT

Yalova Belediyesi'nden Murat ASLANHAN

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit YILMAZ

Endüstri GM Kurucusu  Gürkan PİRENDE

Encoterm Teknik Müdürü Sedat TÜRKER

Yalova Makine OSB Müdür Vekili Mustafa ACAR

Program Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ali Rıza ABAY'ın selamlama konuşması ile başladı, devamında programın düzenleyicisi ve moderatörü olan Prof.Dr. Musa ŞAHİN söyleşinin moderatörlüğünü yaparak keyifli bir söyleşi başladı. Yalova iş dünyasından katılım sağlayan konuklarımız iş hayatında öğrencilerden ne beklediklerini, öğrencilerin kendilerini nasıl yetiştirmesi gerektiği ve ne gibi deneyimler elde etmeleri gerektiği konusunda bilgiler edindiler. Öğrenciler kendi sorularını doğrudan iş insanlarına yönelttiler ve birincil kaynaktan cevap alabildiler. Söyleşinin sonunda Grup Sezen'in müzik dinletisi ile keyifli zaman geçirildi.